Select Page

Consultant publieke financiering

Je bent nieuwsgierig, analytisch en kunt autonoom werken. Je missie is om technologisch innovatieve bedrijven te helpen hun strategie te definiëren. Je doet dit door complexe informatie te vertalen in een eenvoudig maar goed en kritisch onderbouwd verhaal waarvan alle elementen goed op elkaar aansluiten.

Naarmate je dit beter onder de knie krijgt, kun je steeds zelfstandiger je eigen projecten en klanten managen. Je beheert je eigen agenda en treedt op als vertrouwenspersoon voor onze klanten. Je staat hen bij op het gebied van strategie en financiering—altijd met ondersteuning vanuit het team.

Wie zijn wij?

 Benedict Peax is een ondernemend adviesbureau dat sinds 2013 met succes advies levert op het snijvlak van strategie, innovatie en financiering. De tevredenheid van onze klanten spreekt voor het succes van deze formule en komt tot uitdrukking in langjarige, intensieve relaties. Wij hebben deze niet alleen met individuele klanten, maar ook met een aantal toonaangevende hi-tech incubators, waaronder YES!Delft.

Wij werken niet alleen met startups maar hebben ook een grote portefeuille van MKB’s. Wij worden door de ondernemers gezien als volwaardige sparring partners op strategisch niveau en worden uitgenodigd om in alle hoeken van de organisatie mee te kijken en mee te denken.

 

Wat we doen

 • Wij scherpen strategische roadmaps, de R&D-plannen die hiervan onderdeel uitmaken en het financiële plan aan. Op deze manier komen de meeste vragen van funders voortijdig aan bod
 • Wij ontwikkelen fundingstrategieën die leiden tot de optimale mix van financieringsbronnen
 • Wij vertalen strategische roadmaps naar projecten die wij gefinancierd krijgen vanuit subsidies, achtergestelde leningen en fiscale voordelen
 • Wij stellen van documentatie samen tot en met ‘closing’ bij het verkrijgen van private en/of bancaire financiering

Wij zoeken een consultant Strategic Funding met focus op publieke financiering

Wat kun je?

 • Je begrijpt hoe het subsidielandschap eruit ziet op regionaal, nationaal en Europees niveau en weet mogelijkheden te koppelen aan de strategische roadmaps en projecten van klanten en vice versa.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het schrijven van winnende aanvragen voor subsidies, achtergestele leningen en fiscale voordelen.
 • Je hebt ervaring om zelfstandig te werken en slim gebruik te maken van de in ons team aanwezige kennis en ervaring

 

Wat bieden wij?

 • We zijn voor onze klanten en onszelf gericht op resultaten. Waar en wanneer je werkt staat je vrij zolang doelen, deadlines en resultaten maar worden gehaald
 • Je gaat werken met klanten in de inspirerende context van technologische innovatie
 • Onze kennis en ervaring kunnen bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling, en wij staan open voor wat jij aan de onze kunt bijdragen
 • Je wordt onderdeel van een dynamisch, multidisciplinair team
 • We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidvoorwaarden en ruimte om door te groeien

 

Spreekt dit je aan? Stuur ons je CV met een korte motivering!

Hier met je CV

Pin It on Pinterest

Share This